این صفحه به دلیل نقض قوانین داخلی کشور حذف شد.
محتوای این صفحه به صورت غیر مجاز منتشر شده است.
سلب مسئولیت قانونی نسبت به تمام مطالب درج شده در این صفحه.
حضرت صادق (ع) میفرمایند: «شرطبندی مانند آتشی است که زندگی انسان را میسوزاند.»
مدیریت هیچ مسئولیتی در قبال این صفحه ندارد.
مسئولیت استفاده از این مطالب به عهده خود کاربر است.
نخوردن صبحانه و ناشتا بودن برای مدت طولانی منجر به افت قند خون و در نتیجه گرسنگی و هوس در هنگام ناهار و در نهایت منجر به اضافه وزن و چاقی می شود.
هیچگاه نباید به شرطبندی به عنوان راهی برای ثروتمند شدن نگاه کنید.
این پیام به دلیل هک شدن احتمالی صفحه است و توسط مدیر منتشر نشده است.
این سایت هیچ مسئولیتی را در مورد این محتوا نمیپذیرد.
به گزارش ایسنا، در روزه داری کوتاه مدت معمولاً میزان قند خون به گونه ای تنظیم می شود که به عملکرد طبیعی مغز آسیبی وارد نمی کند، اما اگر روزه داری طولانی تر به دلیل کاهش قند خون باشد، مغز نمی تواند. به طور معمول کار می کند و در نتیجه یادگیری و تمرکز مختل می شود.
رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان با تاکید بر اهمیت خوردن صبحانه برای دانش آموزان گفت: نخوردن صبحانه و ناشتا بودن طولانی مدت منجر به کاهش قند خون و در نتیجه مصرف بیشتر مواد غذایی می شود. هنگام صرف نهار. منجر به گرسنگی و ولع و در نهایت منجر به اضافه وزن و چاقی می شود.
مهنوش صاحبدل با اشاره به بازگشایی مدارس و اهمیت خوردن صبحانه برای دانش آموزان گفت: خوردن صبحانه در برنامه غذایی کودکان و نوجوانان بسیار حائز اهمیت است چرا که نخوردن صبحانه می تواند تاثیرات نامطلوبی در تربیت کودکان و نوجوانان داشته باشد.
وی افزود: در شرایط روزه داری کوتاه مدت معمولاً میزان قند خون به گونه ای تنظیم می شود که بر عملکرد طبیعی مغز تأثیری نداشته باشد، اما اگر دوره روزه داری به دلیل کاهش قند خون طولانی تر شود، مغز نمی تواند کار کند. به درستی و در نتیجه یادگیری و تمرکز دچار اختلال می شود
رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان گفت: کودکان و جوانانی که صبحانه نمی خورند بیشتر در معرض اضافه وزن و چاقی هستند. نخوردن صبحانه و ناشتا بودن برای مدت طولانی منجر به افت قند خون و در نتیجه گرسنگی و هوس در هنگام ناهار و در نهایت منجر به اضافه وزن و چاقی می شود.
صاحبدل گفت: برای اینکه کودکان و نوجوانان اشتهای کافی برای خوردن صبحانه داشته باشند، باید صبح زود شام بخورند و شب در ساعت معینی بخوابند تا صبح زود بیدار شوند و وقت کافی داشته باشند. صبحانه بخور
یک صبحانه خوب برای یک دانش آموز
وی افزود: اگر والدین صبحانه را یک وعده غذایی مهم بدانند و هر روز دور سفره صبحانه بنشینند، کودکان و نوجوانان را به خوردن صبحانه تشویق می کنند. والدین باید به فرزندان و نوجوانان خود بیاموزند که صبح زود بیدار شوند، ورزش کنند و استراحت کنند و صبحانه را در محیط گرم خانواده بخورند.
سرپرست گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان گفت: غذاهایی مانند فرنی، شیربرنج، معتدل و عدس، انواع سوپ های محلی ارزش غذایی بالایی دارند و این غذاها را می توان در وعده صبحانه به کودکان و نوجوانان داد.
وی افزود: غذاهایی مانند نان و پنیر و آجیل، نان و تخم مرغ و گوجه فرنگی، نان و کره و مربا، نان و کره و عسل، نان و پنیر و خرما با یک لیوان شیر نیز صبحانه ای سالم و مقوی برای کودکان است. او یک نوجوان محسوب می شود.
صاحبدل گفت: یکی از دلایلی که کودکان و نوجوانان صبحانه نمی خورند تکرار و یکنواختی آن است. تنوع صبحانه کودکان و نوجوانان را به خوردن صبحانه تشویق می کند.
شرط بندی در ایران پیگرد قانونی دارد و برای آن مجازاتهای سنگین در نظر گرفته شده است.
این مطالب از سوی مدیر سایت تایید نمیشوند.
سلب مسئولیت: مدیر این سایت مسئولیتی در قبال محتوای این صفحه ندارد.
اهمیت غذا خوردن
سرپرست گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خجند به اهمیت میان وعده برای کودکان و نوجوانان اشاره کرد و گفت: کودکان و نوجوانان در طول روز علاوه بر سه وعده غذایی اصلی به دو میان وعده نیاز دارند و در این سن باید قند و شکر را حفظ کنند. . غلظت خون باید نرمال باشد، هر 6-4 ساعت غذا بخورید تا فعالیت سیستم عصبی و فعالیت مغز بهینه باشد.
وی با بیان اینکه ارزش غذایی میان وعده های کودک یا نوپا باید مورد توجه قرار گیرد افزود: انواع چیپس و غلات ارزش غذایی پایینی دارند. میوه های خشک مانند انجیر خشک، توت خشک، فندق، نخود فرنگی، کشمش، بادام زمینی، بادام، پسته، گردو و برگ زردآلو و میوه های مختلف مانند سیب، پرتقال، نارنگی، هلو، زردآلو و لیمو شیرین و سبزیجات مانند هویج و خیار ، کرفس و گل کلم و تنقلات سالم مانند نان و پنیر و سبزیجات، انواع کوکو و کتلت، نان و پنیر و خرما و یک لیوان شیر با دو عدد خرما را می توان به عنوان میان وعده گنجاند. برنامه غذایی کودک یا نوجوان
صاحبدل گفت: به طور کلی تشویق کودکان و نوجوانان به مصرف تنقلات سنتی و مقرون به صرفه از جمله نخود، کشمش، گندم سرخ شده، عدس سرخ شده و خشکبار که نسبت به چیپس، پفک، شیرینی و شکلات سالم تر و مغذی تر است. ترویج تغذیه مناسب و تامین بخشی از نیازهای تغذیه ای کودکان و نوجوانان حائز اهمیت است.